Ключове и контакти

Ключовете и контактите могат да имат безкрайни комбинации от цветове, материали и функции. Висококачествените ключове и контакти на Schneider и Legrand са удобни, бързи и лесни за сглобяване, и монтаж. Има два вида ключове и контакти според условията за монтаж. Първите така наречени, готовите за монтаж, монтират се без нужда от сглобяване. Вторите са такива, които имат нужда от сглобяване. Но това не е проблем! За сглобяването им е необходимо да се подбере декоративна рамка и механизъм, като при някои серии механизмите се нуждаят и от монтажна рамка. Всичко се сглобява бързо и лесно със един щрак. Могат да се подбират и ½ модули в една рамка. Те имат модерен дизайн, комбиниран с функции, които отговарят на всички съвременни изисквания в нашия бит и ежедневие. За бързо и лесно сглобяване предлагаме функцията (група) Конфигурирай сам по избор на рамка. Възползвайте се! Влез в група Конфигурирай сам по избор на рамка и ще можеш бързо и лесно да избереш рамка по свой избор на цвят, серия, усещане и т.н а ние ще ти дадем за нея всичко необходимо. Ще можеш да си избереш вида на механизма подходящ само за избраната (твоята) рамка. Избора може да направи всеки бързо и лесно без да се притеснява че ще обърка нещо! Не всички готови ключове и контакти съдържат пълния набор от цветове и механизми и могат да задоволят повечето изисквания на клиента. Избора на готови ключове и контакти е твърде малък, затова производителите предлагат много сглобяеми серии, за да задоволят нуждите на клиента. За по голям избор на ключове и контакти използвайте групата ,Конфигурирай сам по избор на рамка"

Серии ключове и контакти:


• Altira предлага решения за всички административни сгради със скрит или външен монтаж.
• Unica най-разнообразната интернационална модулна серия. Unica e цялостна, международна, гъвкава гама инсталационни изделия. Тя е приспособена за различните видове инсталации (кутии с различен вид монтаж, винтове или безвинтови клеми, контакти по различни стандарти и др.).
• С цялостна гама от над 150 електрически и електронни функции за управление на осветлението и захранването, контакти, системи за глас, видео и данни, сигнализация, защита, удобство и икономия на енергия и безжична система, Unica предлага най-богатия набор от решения.
• С предлаганите за всички тела разцветки - бяло, слонова кост, алуминий или графит, допълнени с 6 различни стилни гами рамки (Top, Plus, Quadro, Allegro, Colors, Basic), Unica покрива всички естетически нужди.
• Unica Top: Това е високият клас в модулната гама Unica. Unica Top включва широка гама функции в алуминиеви и графитни разцветки, съчетани с рамки от различно дърво (4 цвята) и метал (10 цвята).
• Unica Plus: Една по-изискана гама за по-високия клас. Рамки в 20 различни цвята за европейски, италиански и американски инсталации.
• Unica Quadro: Модерен и изчистен дизайн, прости линии, капаци в 14 цвята, с функционални елементи в бяло или слонова кост.
• Unica Allegro: За италиански или американски инсталации от 1 до 6 модула. Рамки в 12 различни цвята.
• Unica Basic: изчистена гама, за практични приложения с функционални елементи в бяло или слонова кост.
• Sedna дискретно допълва интериора. Гамата предлага голямо разнообразие от цветове и механизми пасващи на всеки стил. Дизайнерска серия, напълно достъпна, предлагаща широк избор на стандартни функции и комфорт, необходими във всеки дом.
• Odace Ви помага да оборудвате дома си с практични, ергономични решения, които осигуряват пълен комфорт, безопасност и комуникация. Елегантен завършек към интериора на всеки дом. Ключовете и контактите стават все по-стилни, но и все по-практични. Вече не се налага да избирате между удобство и ефективност или да правите компромис с външния вид, за да получите най-иновативните функции. С гамата Odace можете да имате всичко това.
• Odace Styl, Стилът никога не е бил по-достижим. Кръгъл или квадратен? Класически или модерен? С Odace Styl, имате всичко това. Изчистеният, но изтънчен дизайн добавя елегантна нотка в интериора на Вашия дом. Вие ще обикнете изчистените линии на Styl и начинът, по който механизмите се вписват в декора на помещението.
• Odace Touch, Предлага избор между естествено дърво и метално покритие за приятен допир. Деликатното използване на различни материали и обработка на повърхностите създава нов, по-дързък облик.
• Asfora: Гамата отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето.
• Cedar Plus: Стилна, здрава и водоустойчива, Cedar Plus е гама, издръжлива на външни условия. Тя съответства на всички изисквания за монтаж, както на открито, така и на закрито - в мокри помещения, гаражи, мазета, професионални кухни, индустриални и селскостопански помещения и други.
o Монтажът е лесен и бърз - само с едно щракване, предният панел се монтира към основата и готово!
o Със своите заоблени форми, висококачествени материали и съвременен дизайн Cedar Plus е идеално решение за всяко приложение. Гамата ключове и контакти Cedar Plus се предлага в два цвята, бял и сив. Cedar Plus е влагозащитена гама ключове и контакти, за открит монтаж с IP44 и IK07.
• Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна за монтиране и разполага с възможността да бъде използвана, както за скрит, така и за открит монтаж.
o Предлага се в два цвята- полярно бяло и антрацит сиво, Myreva styl разполага с практични нови функции и е проектирана да устои на сурови външни условия. Монтирането на цялата гама от ключове и контакти Myreva styl е лесно и бързо. Mureva Styl е влагозащитена гама ключове и контакти, за открит монтаж с IP55 и IK08.
• Classia: Уникална, цялостна модулна гама с функции в италиански и немски стандарт за цялостни решения в интелигентен дом. Модерна изчистена форма, с много възможности за комбинация на устройствата.
• Valena Life: Детайлът има значение. Фините извивки на ключа и деликатността на линиите придават ефирност на продукта. Идентичността на Valena Life се крие преди всичко в нейните детайли, с голямото разнообразие от дизайн и функции, ще задоволи изискванията на всеки.
• Valena Allure: Икона в дизайна. Valena Allure представлява иновация в дизайна и формата. Гамата е идеалният избор на елегантни и неподвластни на времето ключове и контакти. Тази колекция представя истински материали, включително естествен мрамор, с естетическо съвършенство. Изтънченият й избор подчертава престижа на вашия интериор и изразява вкуса ви.
• Valena Life/Allure: Добавете дискретни нотки черен цвят, той е шикозен и лесно пасва на други метални или дървени финиши. Създайте елегантност с естествен материал, качество без компромиси. Украсете стените си с истински метал или дърво. Изработени с грижа и старание във всеки детайл. Модерна и изискана e колекцията алуминий. Просто. Фино. Цветове и дизайн, които лесно се сливат с вашия интериор. Истинската класика се простира отвъд прищевките на отминаващите тенденции. Изчистен вид, само с нотка мистерия. Красотата се крие в детайлите.
• Niloe: съвременен дизайн и качество на разумна цена. Серията NILOE предлага решение за всеки ваш проект и лесно съчетава с всеки интериор.
• Forix: Компактно и надеждно решение за открит монтаж, подходящо за жилищни, търговски и административни сгради.

Цена от до лв.

Двойна рамка Кристално бял MGU68.004.7C2 SCHNEIDER ELECTRIC

159.88лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в двата отвора на рамката(за двойна рамка)        4 малки модула или 1 голям + 2 малки модула или 2 големи модула        Видове модули (механизми)      Голям м..

Двойна рамка Кристално сив MGU68.004.7C3 SCHNEIDER ELECTRIC

159.88лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в двата отвора на рамката(за двойна рамка)        4 малки модула или 1 голям + 2 малки модула или 2 големи модула        Видове модули (механизми)      Голям м..

Единична рамка Кристално бял MGU68.002.7C2 SCHNEIDER ELECTRIC

99.88лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в отвора на рамката(за единична рамка)          2 малки модула или 1 голям модул          Видове модули (механизми)      Голям модул (механизъм)               ..

Единична рамка Въглен MGU68.002.7Z1 SCHNEIDER ELECTRIC

99.88лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в отвора на рамката(за единична рамка)          2 малки модула или 1 голям модул          Видове модули (механизми)      Голям модул (механизъм)               ..

Тройна рамка Въглен MGU68.006.7Z1 SCHNEIDER ELECTRIC

239.76лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в трите отвора на рамката(за тройна рамка)                    6 малки модула или 3 големи модула или                                             1 голям + 4 ма..

Тройна рамка Кристално бял MGU68.006.7C2 SCHNEIDER ELECTRIC

239.76лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в трите отвора на рамката(за тройна рамка)                    6 малки модула или 3 големи модула или                                             1 голям + 4 ма..

Тройна рамка Кристално сив MGU68.006.7C3 SCHNEIDER ELECTRIC

239.76лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в трите отвора на рамката(за тройна рамка)                    6 малки модула или 3 големи модула или                                             1 голям + 4 ма..

Декоративна рамка Unica Plus двойна злато/бял MGU66.004.804 SCHNEIDER ELECTRIC

87.69лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в двата отвора на рамката(за двойна рамка)        4 малки модула или 1 голям +2 малки модула или 2 големи модула        Видове модули (механизми)      Голям мо..

Декоративна рамка Unica Plus двойна индиго/бял MGU6.004.842 SCHNEIDER ELECTRIC

16.30лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в двата отвора на рамката(за двойна рамка)        4 малки модула или 1 голям +2 малки модула или 2 големи модула        Видове модули (механизми)      Голям мо..

Декоративна рамка Unica Plus двойна индиго/слонова кост MGU6.004.542 SCHNEIDER ELECTRIC

16.30лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в двата отвора на рамката(за двойна рамка)        4 малки модула или 1 голям +2 малки модула или 2 големи модула        Видове модули (механизми)      Голям мо..

Декоративна рамка Unica Plus двойна оранж/бял MGU6.004.869 SCHNEIDER ELECTRIC

13.70лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в двата отвора на рамката(за двойна рамка)        4 малки модула или 1 голям +2 малки модула или 2 големи модула        Видове модули (механизми)      Голям мо..

Декоративна рамка Unica Plus двойна хром/ слонова кост MGU66.004.510 SCHNEIDER ELECTRIC

30.77лв.

Възможни комбинации на модули(механизми) в двата отвора на рамката(за двойна рамка)        4 малки модула или 1 голям +2 малки модула или 2 големи модула        Видове модули (механизми)      Голям мо..