Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC

Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC

32.92лв.

Възможни варианти

Описание Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC

Възможни комбинации на модули(механизми) в отвора на рамката(за единична рамка)

   Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC     2 малки модула или 1 голям модул       Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC 

Видове модули (механизми)

      Голям модул (механизъм)                                            Малък модул 1/2 (механизъм)


                   Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC                                                                              Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC                        Два малки модула 1/2(механизма) = на един голям

Един голям модул за отвора на рамката или Два малки модула едномодулни 1/2 за отвора на рамката. Можете да поставите в един отвор на рамката.


Видове механизми и компоненти

   Монтажна рамка                              Механизъм                                Механизъм с монтажна рамка

      Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC                                       Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC                                                      Декоративна рамка Unica Top единична оникс/ алуминий MGU66.002.096 SCHNEIDER ELECTRIC

МаркаSCHNEIDER ELECTRIC
СерияUnica Top
Гаранция24 месеца
Каталожен номерMGU66.002.096
Цвят на рамката Оникс
Цвят на вътрешния кант на рамкатаАлуминий
МонтажЗа вграждане

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

В този раздел за Ваше улеснение ще откриете в резюме основната информация за доставката на поръчаните продукти от Общите условияДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИТЕ СТОКИ

 

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Доставка на продукти от KAI ELECTRIC се извършва на територията на цялата страна само с куриерски фирми Econt и Speedy. При извършване на поръчката можете да изберете доставката да се извърши до посочен от Вас офис на куриерската фирма или на посочен от Вас точен адрес.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 120 лв. до 5 кг

(в този случай разходите за доставка се поемат изцяло от Kai Electric)

 

Стойност доставка с Econt

Кг

До адрес

До офис на Econt

до 1кг

  7.90лв

 5.90лв

над 1кг до 2кг

  8.60лв

 6.90лв

над 2кг до 5кг

  10.90лв

 8.60лв

над 5кг до 10кг

 15.60лв

13.60лв

над 10кг до 15кг

 23.90лв

 18.10лв

над 15кг до 20кг

 24.90лв

 21.90лв

над 20кг до 30кг

 37.00лв

 35.50лв

 

 

Стойност доставка със Speedy

Кг

До адрес

До офис на Speedy

до 1кг

  6.90лв

  5.10лв

над 1кг до 2кг

  7.90лв

  6.10лв

над 2кг до 5кг

 11.50лв

  7.90лв

над 5кг до 10кг

 14.90лв

  12.80лв

над 10кг до 15кг

 23.90лв

 15.50лв

над 15кг до 20кг

 24.90лв

 17.90лв

над 20кг до 30кг

 44.90лв

 34.60лв


При извършване на поръчката, цената на доставката ще е видна след като поставите желаните продукти в количката и след посочване на адрес на доставка.

 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Доставката се осъществява в рамките на 2 до 5 работни дни от потвърждаването на поръчката от наша страна, освен ако наш служител междувременно се свърже с Вас и Ви укаже друго. Изключение от посочения срок за доставка правят малките населени места, за които доставките зависят от графика на посещение на съответната куриерска фирма. Ако сте избрали да заплатите продуктите авансово по банков път метод, срокът за доставка започва да тече от деня на постъпване на сумата по банковата ни сметка.

 

Моля да имате предвид, че в редки случаи на недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне на доставката или отказ на доставката от наша странаПри невъзможност за доставка или забавяне на доставка, ние своевременно ще Ви уведомим по телефон или по мейл веднага след узнаване на обстоятелствата, препятстващи доставката.

Запазваме си правото да правим промени по наличността на артикулите, дори това да не е своевременно отбелязано на уебсайта.

 
ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДОСТАВКАТА

Можете да се информирате за статуса на поръчката, ако сте създали потребителски профил при нас, а също така на електронната Ви поща ще изпратим номера на товарителницата, с която ще бъде доставена пратката, включително ако сте поръчали без потребителски профил. Ще получите и линк за проследяване на поръчката, като чрез номера на товарителницата ще можете по всяко време да направите справка за местонахождението на пратката на уебсайта на куриерската фирма. Преди доставката ще получите и SMS от куриерската фирма за доставката.

 

ПРОВЕРКА ПРИ ДОСТАВКА

В случай, че сте избрали да платите при доставка, плащането следва да извършите след като се уверите, че доставеният продукт е без недостатъци от външна страна. За тази цел сме осигурили за Вас услугата ”Преглед на пратката преди заплащане”Ако след отварянето на пратката, бъдат установени недостатъци на продукта, доставката може да бъде отказана. За отказа следва да бъде попълнен формуляр на Констативен протокол в два екземпляра, предоставен от куриерската фирма, в който подробно да се опишат недостатъците на стоката, като единият екземпляр остава при Вас.

 

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР

В Kai Electric можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти без излишни грижи. Ако не сте доволни от закупения от Вас продукт, можете да се откажете от договора в срок до 14 дни от деня, в който Ви е бил доставен и да върнете продукта! Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид, в съответствие с разпоредите на чл. 55 от ЗЗП. За целта трябва да ни уведомите на имейл office@kaielektric.com в свободен текст или като ползвате стандартния формуляр за отказ по-долу, като при отказ от договора следва да поемете преките разходи за връщането, към продукта трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура). След проверка от страна на продавача до 30 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни се заменя продукта.  

 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора

Попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено, ако желаете да се откажете от договора

До „КАЙ ТРЕЙД“ ООД (Kai Electric),  чрез имейл адрес: office@kaielectric.com

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки (моля, опишете стоките по вид и количество):

…………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Стоката поръчана на дата:…………..……..г., получена на дата:……………………..г.

Име и фамилия на потребителя:……………………………………………………………………….

Телефон за контакт на потребителя:……………………………

Данни за издадена фактура (моля, попълнете следващите редове, ако е издавана фактура):

Получател по фактурата:……………………………………………………………..........................

ДДС номер на получателя по фактурата, ако има такъв:………………………………………..

Банкова сметка на потребителя за връщане на сумата (моля, попълнете следващите редове):

Име и фамилия на титуляра:……………………………………………

Банка:………………………………………………

BIC:…………………………………………………

IBAN:………………………………………………

Декларирам, че в 14-дневен срок от днес ще върна стоките чрез избран от мен куриер до „Кай Трейд“ ООД на адрес: гр. София 1172, ж. к. „Дианабад“, ул. „Св. Пимен Зографски“ № 18А, ет. 2, ап. 3. Известно ми е, че разходите за куриерската услуга по връщането са за моя сметка. Известно ми е, че по отношение на използването на стоките до датата на връщането им нося отговорност единствено за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да се установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Известно ми е също така, че независимо от предвиденото в предходното изречение, нося отговорност пред Kai Electric за всяко увреждане или погиването на стоката до момента на получаването й обратно от Kai Electric.

Подпис на потребителя (само в случай, че настоящият формуляр се прилага като сканиран файл до office@kaielectric.com):...........................................

Дата(само в случай, че настоящият формуляр се прилага като сканиран файл до office@kaielectric.com):......................................г.

 

Условия за връщане, които се прилагат за всички категории продукти:
Продуктите, закупени от Kai Electric могат да бъдат върнати 
при отказ от договора, извършен в срок до 14 дни от датата на получаване на пратката.

Върнатите от Вас продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, годни за последващото им предлагане за продажба от страна на Кai Electric. Не можем да приемем продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени, такива с увредена или нецялостна оригинална опаковка, със следи от износване или използване извън необходимото изпробване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механичниелектрически шокове и др.). Не можем да приемем и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени. Обръщаме Ви внимание също така, че върнатите продукти следва да бъдат поставени в оригиналната опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, стокова разписка, касов бон, фактура, в случай, че е била издадена такава. В случай, че доставеният продукт е бил придружен от подарък, следва да върнете и негоАко сте били закупили повече от една бройка от даден продукт, само един от тези връщани продукти може да е бил отварян от Вас, като останалите бройки трябва да са със запечатана опаковка.

 

Ние ще Ви възстановим всички получени за стоката суми в срок до 14, считано от получаването на отказа Ви от договора. Възстановяването се извършва единствено по посочената от Вас банкова сметка в отказа от договора. Запазваме си правото да задържим възстановяването на сумите, докато получи стоките или докато ни представите доказателство, че сте изпратили стоките към нас.

 

ЗАКОНОВА ГАРАНЦИЯ

Напомняме Ви, че имате право в срок до 2 години от доставката да направи рекламация за всяко несъответствие на стоката (дефект), което е съществувало в момента на доставяне на стоката и което се е появило в рамките на две години от доставката и да поиска стоката да бъде приведена в съответствие.

Телефон за рекламации: +359 896 80 56 56 (на цената на разговор с Виваком според тарифния план на абоната).

 

Работно време на персонала, обслужващ онлайн магазин kaielektric.com

От Понеделник до Петък от 9.00-17.00 часа

За връзка с нас:

Телефон: 0896 80 56 56 (на цената на разговор с Виваком според тарифния план на абоната)

Email – office@kaielectric.com